Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


WELCOME TO JOIN-GAME COMMUNITY

Join-Game a fost creat la începutul anului 2018 având ca scop să dezvolte lumea comunităților online. Este încercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cât mai plăcut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare și competiție. Iar noi, staff-ul, încercăm să menținem o atmosferă prietenoasă!

Comunitatea este in cautarea unui Staff matur si cu experienta

Join-Game Romania oricand ar vrea sa isi mareasca Staff-ul! Pentru acces pe forumul nostru va asteptam cu o cerere pentru a face parte din familia noastra!

Servere Counter Strike 1.6

Connect FR.JOIN-GAME.RO - FURIEN MODE #LEGEND COMMUNITY

Beneficiile afilierii in comunitatea noastra

Afilierea cu serverul in comunitatea noastra aduce multe beneficii: -DNS gratuit / Canal pe serverul de TS TS.JOIN-GAME.RO / Categorie personala / Grad de Manager Server / Suport Tehnic Gratuit 24/7

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

 1. ADMINISTRATIE & DEZVOLTARE

  1. ZONA ADMINISTRATIVA

   ZONA-ADMINISTRATIVA.png

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/contul dvs.

    

   397
  2. ZONA UTILIZATORILOR

   ZONA-UTILIZATORILOR.png

   Zona destinată utilizatorilor noi care doresc să se prezinte, să aplice pentru grad forum,schimbare Nickname/MemberTitle.

    

   4,320
  3. ASISTENTA SERVER

   ASISTENTA-SERVER.png

   Zona destinată serverelor care aparțin comunității şi care doresc să ni se alature. Aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff!

    

   1,213
  4. INTERNATIONAL AREA

   INTERNATIONAL-AREA.png

   If you are from another country and need some support, we stay here at your disposition 24/7.

   33
 2. Club Join-Game

   • No posts to show
 3. PAGINI Join-Game

  1. JOIN-GAME.RO | DOWNLOAD CS 1.6   (474 visits to this link)

   clientcs.png

  2. JOIN-GAME.RO | FREE UPLOAD   (254 visits to this link)

   Banner-upload.png

  3. JOIN-GAME.RO | FACEBOOK PAGE   (315 visits to this link)

   Banner-faceboock.png

  4. JOIN-GAME.RO | NEWS PAGE   (220 visits to this link)

   Banner-newspage.png

  5. JOIN-GAME.RO | GAMETRACKER   (605 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-323957_c

  6. JOIN-GAME.RO | STEAM GROUP   (650 visits to this link)

   joingamero.png

 4. SERVERE PUBLICE

  1. TEAMSPEAK 3

   TEAMSPEAK-3.png

   Serverul oficial de TeamSpeak3 al comunității Join-Game România.

   b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

    

   1,439
  2. Counter Strike 1.6 Oficiale

   COUNTER-STRIKE-1-6-OFICIALE.png

    Categorie dedicata serverelor de Counter-Strike 1.6 oficiale aflate in aceasta comunitate.

   b_350_20_820000_000000_f7f7f7_000000.png

   b_350_20_820000_000000_ffffff_000000.png

   b_350_20_820000_000000_ffffff_000000.png

   18,375
  3. 23
  4. MINECRAFT

   MINECRAFT.png

   Zona destinată serverelor de MINECRAFT aflate în cadrul comunității.

    

   20
 5. PROIECTELE COMUNITATII

  1. Design

   DESIGN.png

   Această categoria este creată pentru pasionații de programele pentru editare. Tot aici designerii comunității prestează servicii in urma cererilor create.

   2,923
  2. Admin School & Overwatch

   ADMIN-SCHOOL-OVERWATCH.png

   Nu te descurci in ale adminatului?! Aici ai cateva informatii care te pot ajuta! Tot aici deschide un topic daca ai un demo neconcludent!

    

   50
 6. GENERAL

  1. Discutii Tematice / Socializare

   banner-V2.png

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi, bancuri, jocuri si concursuri.

   11,637
  2. Gaming / Resurse

   GAMING.png

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteti găsi de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele.

   2,583
  3. TEHNOLOGIE / IT / SUPORT

   TEHNOLOGIE.png

   Vrei să fii la curent cu tot ce este nou în lumea Gaming-ului sau al IT-ului? Aici poți să afli ultimele noutăți despre anumite jocuri care vor fi sau sunt deja lansate. Zonă dedicată iubitorilor de Gaming și IT.

   978
  4. Timp liber / arta

   TIMP-LIBER-ARTA.png

   Cauți o categorie unde să poți găsi cele mai recente melodii, anime, filme și seriale? Aici le gasesti!

   6,070
  5. Magazin Virtual

   MAGAZIN-VIRTUAL.png

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   82
 • Guest Guest
  stats
  Activity
  Group
  Guests
  Posts
  0
  Reputation
  0
  warn level
  0
  Joined
  Email
  Guest has no recent activity to show
 • Topics

 • Posts

  • Nume:Cristi Prenume:Cocor Varsta:16 Oras:Pitesti-Arges Tara:Romania Nick(server):PYLL Level:2 Poza stats: Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server):PYLL era un copil de 13 ani care sa nascut la o ferma din Los Santos,alaturi de familia lui.Singura lor avere era o casa in care traia,un teren de agricultura si cateva animale.El si cu parinti lui munceau din greu pentru a avea ce manca.PYLL sa descurcat bine pana a inceput sa intre in toate gastile de ganstari si cu anturaje care consuma droguri , care se ocupau si cu arme si cu trafic de femei.Intr-o zi PYLL a venit acasa la parinti lui si inainte de a pleca de la gasca lui a consumat droguri, cand a intrat in casa sa certat cu parinti lui in cat si-a chemat gasca si ia zgonit din oras.Intre timp PYLL a primit un grad foarte mare in mafie si asa a inceput sa conduca Los Sanstos. De ce crezi ca meriti sa fi admin:Eu cred ca meriti functia de Admin pentru ca , stiu sa vorbesc frumos , stiu sa scriu corect , si am rabdare cu oameni de pe server , si vreau sa ajut comunitatea. Consideri ca indeplinesti cerintele: Da/Nu   Da * De ce crezi ca le indeplinesti:Eu indeplinesc cerintele pentru ca , am multa seriozitate , sunt foarte activ pe server, am un limbaj adecvat si o sa ajut playeri , am cei 7 ani de acasa si o sa ascult admini cu un grad superior si wonerii comunitati. Cateva atu-uri cu care poti deveni admin: Munca si rabdare. Un contact:Facebook- Cristi Cocor Instagram-Cocor_ub1 Alte precizari:Nu.  
  • Cerinte : - Minim level 10. - Minim 17 ani. - Seriozitate. - Activitate. - Punctual. - Limbaj adecvat. - Sa respecti playerii, serverul, comunitatea. - Activitate FORUM. - Cei 7 ani de acasa. - Sa respecti regulamentul serverului cat si restul regulamentelor implementate de comunitate. - Sa nu aveti in prezent antecedente cu vrunul din adminii serverului, in cazul in care aveti rezolvati-o si dupaia puneti cererea. - Cunostinte medii in adminat. - Sa fi sociabil, receptiv si capabil sa lucrezi in echipa. - Sa ascultati de adminii cu grad superior, cat si de ownerii comunitatii. - Sa ajutati adminii, playerii. Nume:Alexandru. Prenume: Solo. Varsta:11 Oras:Bucuresti. Tara:Romania. Nick(server):Swat32. Level:13 Poza stats:https://imgur.com/0nJ6jbI Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server): Am aplicat pentru functia de helper, am fost acceptat, am incercat sa ajut cat pot playeri noi cu intrebari despre server/joc, in prezent sunt prieten cu 3 din helperi si cu 2 admini. De ce crezi ca meriti sa fi admin:Pentru a putea fi activ mereu, in caz de un player are nevoie de un admin, rapid si intelegator. Consideri ca indeplinesti cerintele: Da/Nu: Da, in afara de cea de varsta, am 11 ani, imi pare rau daca "nu am voie" sa aplic fara acea conditie, sincer pe celelate le indeplinesc. * De ce crezi ca le indeplinesti: Pentru ca, mi-am facut preteni din functile: admin,helper,leader si consider ca am cei 7 ani de acasa.Stiu sa ajuta un player, stiu comenzi si tot ce as avea nevoie pentru a fi un admin bun. Cateva atu-uri cu care poti deveni admin:Sunt rapid, am rabdare cu playeri, stiu sa ajut pe cineva, sunt sociabil, am cei 7 ani de acasa. Un contact: Brazzer.com#8706 Alte precizari:Nu.
  • Nume:Mihai Prenume:Marian Varsta: 16 ani Oras: St Austell Tara: Anglia Nick(server): Norokell Level:  14  Poza stats: https://prnt.sc/r1f1iq Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server): Am fost chemat  uimit de ce se spunea pe facebook despre server si am spus sa incerc acest server, am intrat am vazut ca staff ul este foarte de treaba. Am incercat sa ma implic si eu in incercarea de a mai popula server ul, am aplicat pentru functia de helper 1 pentru a cunoaste mai bine oamenii buni din staff si am dat de niste oamenii superbi care te respecta si nu sunt rautaciosii sau jignitorii, de inceput am vazut ca primesti un bonus acest bonus te ajuta foarte mult si am spus sa il iau si eu, am fost ajutat mult de catre el sa ma ridic si acum am o casa si cateva masinii si banii, iubesc blackjack si casino pentru care server ul ma atrage mai mult, va multumesc. De ce crezi ca meriti sa fi admin: Doresc sa primesc aceasta functie deoarece am fost destul de activ in acest timp si consider ca ma implic cat de cat cu grad ul meu de helper 1 si vreau sa ma implic mai mult in acest server pentru ca este un server minunat care are nevoie de foarte mare suport din partea noastra. Consideri ca indeplinesti cerintele: Da/Nu * De ce crezi ca le indeplinesti: Le indeplinesc doarece au fost multii ani cu care mi-am pierdut timp-ul pentru aceasta functie si vreau sa impart aceasta experienta si cu altcineva. Cateva atu-uri cu care poti deveni admin: Cunostintele,respect-ul,implicarea si din timp-ul meu cat pot. Un contact: Discord:lRegele#3107, Instagram:Mihai6537 Alte precizari: Va multumesc pentru timp-ul acordat.
  • Nume Ionut Prenume: Branzan Varsta: 17 Oras: Baicoi Tara: Romania Nick(server): Muc_Nervos Level: 12 Poza stats: https://imgur.com/a/WwulNrw Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server): Am intrat pe server acum circa o saptamana, din start am fost uimit de sistemul unic al serverului "Jobul zilei, Bitcoin", adminii erau foarte implicati iar helperii gata sa ajute in orice moment, am fost adus pe acest server minunat de prietenul meu Kahne, si nu regret ca am intrat in aceasta comunitate grozava! De ce crezi ca meriti sa fi admin: Consider ca merit sa fiu admin deoarece ma pricep la admnistrat lucruri, nu numai servere, sunt gata sa ajut si intodeauna am fost implicat si responsabil in tot ceea ce am facut! Consideri ca indeplinesti cerintele: Da consider ca le implinesc pe deplin. * De ce crezi ca le indeplinesti: Deoarece am citit regulamentul, am varsta necesara, am peste level 10, sunt sociabil si sunt si activ pe forum! Cateva atu-uri cu care poti deveni admin: Desigur, rabdarea este unul dintre cel mai important atuu, intelepciunea, sociabilitatea dar si calmitatea sunt unele dintre cele mai importante. Un contact: Discord Muc_Nervos #4008 Alte precizari: Multumesc pentru atentie, si o zi buna in continuare!  
 • Today's Birthdays

  1. domnul
   domnul
   (21 years old)

About Us

Join-Game a fost creat la începutul anului 2018 având ca scop să dezvolte lumea comunităților online. Este încercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cât mai plăcut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare și competiție, iar noi, staff-ul, încercăm să menținem o atmosferă prietenoasă!

Important Links

Rules & Freedback Introduce yourself Our Products Support Us Upload Something Staff Join-Game

Social Links

Facebook Page Like Us
Hot News Page Read Here
Teamspeak Server Let's Talk
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.