Jump to content

 

  Vino cu serverul pe Join-Game 

   Pentru donatii CLICK AICI 

 Echipa Join-Game cauta staff pentru comunitate 

 

Masuri de protectie impotriva       CORONAVIRUS 

Join

Bine ai venit pe
Comunitatea JOIN-GAME

Comunitatea noastra a fost creata la inceputul anului 2018, avand ca scop sa dezvolte lumea comunitatilor online. Este incercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cat mai placut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare si competitie , iar noi , Staff-ul, incercam sa mentinem o atmosfera calda si prietenoasa!

JOINGAME
Serverele noastre

Alaturati-va serverelor noastre oficiale si afiliate pentru a avea parte de o experienta inedita si distractiva.

JOINGAME
Grupul oficial de steam

Alaturati-va grupului nostru oficial de steam pentru viitoarele anunturi si concursuri comunitare.

JOINGAME
Grupul de GameTracker

Alaturati-va grupului nostru oficial de gametracker impreuna cu serverul vostru pentru a profita de beneficiile comunitatii noastre

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/09/2020 in all areas

 1. 2 points
  1. Nu conteaza daca adminul este vinovat sau nu, fara dovada nu faci nimic. 2. Nu se vine cu reply doar adminii isi dau cu pararea, atat @skayler! 3. Cum a zis si @aGm cea mai inutila reclamatie pe care am vazut o si eu! 4. In privirea comentariului domnului @Imperfect exista internet nu stiu de voi dar de fiecare data cand nu stiam ceva cautam frate pe google pe alte forumuri intrebam playeri pe cs, ts etc. nu exista ca nu toata lumea stie ce stim noi exista doar imi e mai usor sa zic ca nu stiu decat sa ma interesez ! Have a nice day!
 2. 1 point
  ~>Nick tau:skayler ~>Nick adminului reclamat:qSniper ~>Motiv: Face abuz de grad . daca nu ii convine ca ii spunem ca face abuz sau ceva ne da gag si mai da si slap la furieni degeaba . e ultimu admin smr ~>Demo/Poze:nu am pe tlf ~>Data si ora:14:18 29 iunie.2020 (astazi) daca va referiti la data cand a facut data e zilnica .
 3. 1 point
  nu caut cearta doar cand vad ca faci de astea normal ca iti spun . mai bine joaca si lasa "adminat ul" lasa pe altcineva te rugam toți
 4. 1 point
  NU SE RASPUNDE LA TOPIC DE MII DE ORI! NU COMENTEZI FIECARE REPLY AL UNUI ADMIN. EI ISI DAU CU PAREREA. Dovada nu e evidenta deloc, pe langa asta daca si alti admini se plang ca faci camp si tb, tu fiind fost admin...Nu ma asteptam.
 5. 1 point
  RECLAMATIE INUTILA DACA VROIAI SA DOVEDESTI CA AI LUAT BAN DEGEABA TREBUIA SA JOCI CU DEMO IN POZA AIA NU DOVEDESTI NIMIC! SI SIGUR TI A DAT CU MOTIV CLAR BAN CA SI EU TE VAD CUM FACI TB/CAMP!
 6. 1 point
  Reclamatie inutila! Vad pe ss ca dupa ce l-ai omorat pe Sniper ai murit fara sa apara in consola ca cineva te a omorat deci sigur ti a dat slay, apoi direct ban pentru ca aveai 2/3, asa vad din poza, pentru ca nu a specificat 3/3 zic ca doar 1 warn se poate da! Parerea mea! Ce oftica sa fie daca ai avut 2/3 slay? Nu mai face camp sau tb Have a nice day!
 7. 1 point
  Vreau dovezi ca aveam 2/3
 8. 1 point
  Reverificat , va ptimi unban

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.