Jump to content

 

  Vino cu serverul pe Join-Game 

   Pentru donatii CLICK AICI 

 Echipa Join-Game cauta staff pentru comunitate 

 

Masuri de protectie impotriva       CORONAVIRUS 

Join

Bine ai venit pe
Comunitatea JOIN-GAME

Comunitatea noastra a fost creata la inceputul anului 2018, avand ca scop sa dezvolte lumea comunitatilor online. Este incercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cat mai placut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare si competitie , iar noi , Staff-ul, incercam sa mentinem o atmosfera calda si prietenoasa!

JOINGAME
Serverele noastre

Alaturati-va serverelor noastre oficiale si afiliate pentru a avea parte de o experienta inedita si distractiva.

JOINGAME
Grupul oficial de steam

Alaturati-va grupului nostru oficial de steam pentru viitoarele anunturi si concursuri comunitare.

JOINGAME
Grupul de GameTracker

Alaturati-va grupului nostru oficial de gametracker impreuna cu serverul vostru pentru a profita de beneficiile comunitatii noastre

PYLL

Members
 • Content Count

  4
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  50 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About PYLL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Nume:Cristi Prenume:Cocor Varsta:16 Oras:Pitesti-Arges Tara:Romania Nick(server):PYLL Level:2 Poza stats: Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server):PYLL era un copil de 13 ani care sa nascut la o ferma din Los Santos,alaturi de familia lui.Singura lor avere era o casa in care traia,un teren de agricultura si cateva animale.El si cu parinti lui munceau din greu pentru a avea ce manca.PYLL sa descurcat bine pana a inceput sa intre in toate gastile de ganstari si cu anturaje care consuma droguri , care se ocupau si cu arme si cu trafic de femei.Intr-o zi PYLL a venit acasa la parinti lui si inainte de a pleca de la gasca lui a consumat droguri, cand a intrat in casa sa certat cu parinti lui in cat si-a chemat gasca si ia zgonit din oras.Intre timp PYLL a primit un grad foarte mare in mafie si asa a inceput sa conduca Los Sanstos. De ce crezi ca meriti sa fi admin:Eu cred ca meriti functia de Admin pentru ca , stiu sa vorbesc frumos , stiu sa scriu corect , si am rabdare cu oameni de pe server , si vreau sa ajut comunitatea. Consideri ca indeplinesti cerintele: Da/Nu Da * De ce crezi ca le indeplinesti:Eu indeplinesc cerintele pentru ca , am multa seriozitate , sunt foarte activ pe server, am un limbaj adecvat si o sa ajut playeri , am cei 7 ani de acasa si o sa ascult admini cu un grad superior si wonerii comunitati. Cateva atu-uri cu care poti deveni admin: Munca si rabdare. Un contact:Facebook- Cristi Cocor Instagram-Cocor_ub1 Alte precizari:Nu.
 2. niickname:PYLL Level:12 Numele si prenumele:Cristi Cocor Varsa reala:15 Varsta / data nasterii (reala):15 ani/17/5/2005 Primele 6 cifre ale CNP-ului:505051 Poza/stats (obligatoriu):[Hidden Content] De ce doresti sa dobandesti aceasta funcie? (minim 90 cuvinte):Doresc sa devin helper pentru a ajuta playerii noi veniti, sa ii determin sa ramana pe acest server. Le raspund intrebarilor pentr a-i lamuri. Imi mai doresc sa devin helper deoarece acesta este obiectivul meu, sa ajung cat mai sus. Ai mai detinut alte functii pe alte comunitati?:Nu. Descriete personal (minim 50 de cuvinte):M am nascut pe data de 17.05.2005 ,sunt un baiat foarte bun cu lumea.mai ales cu cei care imi sunt alaturi la greu si la bine.Sunt venit dintr-o familie modesta,sunt apreciat de familie si de prieteni la ori ce fac si cand fac o prostie tot ma ajuta la greu sau la bine.Locuiesc in Pitesti-Arges.Sunt la scoala il.caragiale nr.16,am note bune sunt clasa a 8 a ,sunt foarte generos cu oameni cand au nevoie de mine,pot ajuta pe ori cine cand are nevoie de bani sau sa il ajut cu ceva,am inaltimea de 1.75 am ochi caprui si paru negru,ca m asta sunt eu. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Eu cred ca sunt diferit de alti playeri deoarece sunt mai generos cu oameni,imi place sa ajut pe ori cine ,chiar si daca zic ca sunt foarte generos cand cineva ma vorbeste pe la spate sau ceva o sa ma supar dar imi trece repede,sunt un om cu cei 7 ani de acasa si cu mult respect fata de alti oameni si stiti vorba aia ca sa fi respectat de cineva si tu trebuie sa il respecti pe el. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Daca optin functia de helper o sa le raspund playerilor noi pe server cand intreaba ceva pe /n si sa ajut comunitatea cu tot ce pot. Cate ore acorzi pe zi acestui server?:Pot acorda intre 4 sau 5 ore pe zi. De cat timp joci pe server-ul nostru? "Join-game":M am apucat sa ma joc pe acest server de pe data de 02.02.2020 Care sunt calitatile unui helper:Calitatile unui helper ar trebuie sa fie cat de respectos cu toata lumea , sa ajute toata lumea de pe server, sa fie cinstit si sa aiba cei 7 ani de acasa. Un contact:Discord :pyll#8976 Facebook:Cristi Cocor Intragram: Cocor_ub1 Alte precizari?Nu am alte precizari.
 3. niickname:PYLL Level:7 Numele si prenumele:Cristi Cocor Varsa reala:15 Varsta / data nasterii (reala):15 ani 17.05.2005 Primele 6 cifre ale CNP-ului:504043 Poza/stats (obligatoriu): De ce doresti sa dobandesti aceasta funcie? (minim 90 cuvinte):Sunt un om onest cu oameni,am rabdare ,ni ar face si placere mare sa fiu ceva pe server ,sa ajut comunitatea sa raspund la intrebari pe n,sunt un om cu bun simt. Ai mai detinut alte functii pe alte comunitati?:Da, am fost instructor. Descriete personal (minim 50 de cuvinte):Ma cheama Cristi Cocor sunt venit dintr-o familie modesta ,locuiesc in Pitesti-Arges,sunt pe clasa a 8-a am 15 ani,sunt un om modest si cu 7 ani de acasa,imi place sa ajut oameni cu tot ce am ,sa invat sa imi fac viitorul cat mai frumos,as dori sa fiu helper pe accest server deoarece as dori sa ajut comunitatea si playeri. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Sunt un om bine voit sa ajut comunitatea,sunt foarte generos sunt bun cu toata lumea si asta ma face pe mine special. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa ajut playeri, sa le raspund la intrebarile pe n,sa fiu onesc cu toata lumea etc. Cate ore acorzi pe zi acestui server?:3 ore De cat timp joci pe server-ul nostru? "Join-game": Joc de pe data 01.02.2020 Care sunt calitatile unui helper:Eu cred ca calitatile unui helper sunt sa aive cei 7 ani de acasa,sa fie respectabil cu oameni si sa ajute oameni. Un contact:discord pyll#8976 sau facebook cristi cocor Alte precizari?Nu am alta precizare.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.