Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


WELCOME TO JOIN-GAME COMMUNITY

Comunitatea a fost infiintata in anul 2018 cu scopul deschiderii unui mare proiect in lumea gaming-ului ,in prezent ,activitatea acesteia este putin scazuta ,dar luptam impreuna pentru a deveni ce am fost odata ! O comunitate populata ,activa ,dar in special o familie!

Comunitatea este in cautarea unui Staff matur si cu experienta

Join-Game Romania isi mareste staff-ul ,suntem in cautare de Moderatori & Global Moderatori ,va asteptam cu o cerere pentru a face parte din familia noastra!

Servere Counter Strike 1.6

Connect FR.JOIN-GAME.RO - FURIEN MODE #LEGEND COMMUNITY

Beneficiile afilierii in comunitatea noastra

Afilierea cu serverul in comunitatea noastra aduce multe beneficii: -DNS gratuit -Canal pe serverul de TS TS.JOIN-GAME.RO -Categorie personala -Grad de Manager Server -Suport Tehnic Gratuit 24/7

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Jonathan

Members
 • Posts

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
636640928_JHus-Cucumber(OfficialAudio).mp3
00:00/00:00
 • 636640928_JHus-Cucumber(OfficialAudio).mp3

Jonathan last won the day on March 4

Jonathan had the most liked content!

Reputation

27 Neutral

4 Followers

About Jonathan

 • Rank
  Furien.Join-Game.Ro . #Black #Man #Power
  Newbie
 • Birthday 01/14/2001

Recent Profile Visitors

951 profile views
 1. Jonathan

  Rmv, t/c
 2. Jonathan

  t/c
 3. Jonathan

  Daca adminul se simte ofensat, are tot dreptul sa-ti dea gag pentru insulte staff. T/c
 4. Jonathan

  Advertisment, mai usor cu comenzile pe player. t/c
 5. Jonathan

  Poftim limbaj : https://imgur.com/a/zlvfrZk
 6. Jonathan

  ~>Nick tau: Zambeste John Te Iubeste ~>Nick adminului reclamat: cLar ~>Motiv: Pai, in primul rand ma muta ca aparent a trebuit sa echilibram, ok, nicio problema, dar face asta dupa 20 de minute aproximativ si fara sa anunte. Plus, el ar trebuii sa se mute el insusi deoarece detii beneficii si poti ajuta echipa adversa cu mai mult fata de mine. Sa trecem peste, i-am zis ca-i praf ca l-am luat si dupa zice ' te bag la spec si stai pana maine acolo ' ceea ce a si facut si se clasifica ca si abuz. N-ai avut niciun motiv sa ma pui pe mine spec, singurul motiv ar fii unde te-am omorat. Bun, un astfel de specimen cu grad nu ar trebuii sa jigneasca playerii. Dovada aveti in SS-uri. Restul se vede in poze deoarece nu are rost sa explic fiecare-n parte. ~>Demo/Poze: https://imgur.com/a/61PHHU2 ~>Data si ora: 09 : 10 / 21-02-2020

About Us

Join-Game a fost creat la începutul anului 2018 având ca scop să dezvolte lumea comunităților online. Este încercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cât mai plăcut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare și competiție, iar noi, staff-ul, încercăm să menținem o atmosferă prietenoasă!

Important Links

Rules & Freedback Introduce yourself Our Products Support Us Upload Something Staff Join-Game

Social Links

Facebook Page Like Us
Hot News Page Read Here
Teamspeak Server Let's Talk
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.