Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


WELCOME TO JOIN-GAME COMMUNITY

Comunitatea a fost infiintata in anul 2018 cu scopul deschiderii unui mare proiect in lumea gaming-ului ,in prezent ,activitatea acesteia este putin scazuta ,dar luptam impreuna pentru a deveni ce am fost odata ! O comunitate populata ,activa ,dar in special o familie!

Comunitatea este in cautarea unui Staff matur si cu experienta

Join-Game Romania isi mareste staff-ul ,suntem in cautare de Moderatori & Global Moderatori ,va asteptam cu o cerere pentru a face parte din familia noastra!

Servere Counter Strike 1.6

Connect FR.JOIN-GAME.RO - FURIEN MODE #LEGEND COMMUNITY

Beneficiile afilierii in comunitatea noastra

Afilierea cu serverul in comunitatea noastra aduce multe beneficii: -DNS gratuit -Canal pe serverul de TS TS.JOIN-GAME.RO -Categorie personala -Grad de Manager Server -Suport Tehnic Gratuit 24/7

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Yami

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Yami

 • Rank
  Newbie
  Newbie
 • Birthday 05/06/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ~>Nick tau: kabel ~>Nick adminului reclamat: zDxmon ~>Motiv: Ban fara motiv. ~>Demo/Poze: ~>Data si ora: 17.10.2020 - 21:22 ~>Descriere: Jucam pe server impotriva adminului dat. Am ajuns la un scor bun si din cauza ca nu putea sa iasa de la CT. Adminul dat ma bagat in spec cu cererea de WG, fara explicatie de MOTIV. La intrebarile mele primeam amenintarea de "ori dai wg ori ban". Dupa 5 minute a spus ca a vazut ametetile in MISCARILE mele. si de asta vrea WG. La fel si explicatie de ban nu am primit. Consider ca exact din cauza la asa admini serveru are perioada de pustietate.
 2. ~>Nick tau: kabel ~>Nick adminului reclamat: zDxmon ~>Motiv: Ban fara motiv. ~>Demo/Poze: ~>Data si ora: 17.10.2020 - 21:22 ~>Descriere: Jucam pe server impotriva adminului dat. Am ajuns la un scor bun si din cauza ca nu putea sa iasa de la CT. Adminul dat ma bagat in spec cu cererea de WG, fara explicatie de MOTIV. La intrebarile mele primeam amenintarea de "ori dai wg ori ban". Dupa 5 minute a spus ca a vazut ametetile in MISCARILE mele. si de asta vrea WG. La fel si explicatie de ban nu am primit. Consider ca exact din cauza la asa admini serveru are perioada de pustietate.
 3. ~>Nick tau: YaMi ~>Nick adminului reclamat: Mr.kRs ~>Motiv: Abuz de admin ~>Demo/Poze: ~>Data si ora: DATA -> 18.07.2020 , ORA -> 13:50 Descriere -> Am intrat sa joc cu numele "noNamer" (am uitat sa-l schimb de ieri) pe server. Am nimerit in echipa impotriva lui Mr.kRs (joaca era 3v3). Cand l-am omorat pe Mr.kRS mi-a dat slay si ma bagat la spec si nu mi-a dat voie sa joc 2 runde... Fara explicatie...
 4. Yami

  Jucatorul dat ma ameninta ca o sa am dusman, si dupa cate vad incearca sa se lege de orice. Din punctul meu de vedere persoana data nu poate fi luata in serios pentru ca incerca in orice mod sa ma dea jos din grad ca sa se simta el mai sigur pe server sa faca camp si TB ...

About Us

Join-Game a fost creat la începutul anului 2018 având ca scop să dezvolte lumea comunităților online. Este încercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cât mai plăcut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare și competiție, iar noi, staff-ul, încercăm să menținem o atmosferă prietenoasă!

Important Links

Rules & Freedback Introduce yourself Our Products Support Us Upload Something Staff Join-Game

Social Links

Facebook Page Like Us
Hot News Page Read Here
Teamspeak Server Let's Talk
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.