Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


WELCOME TO JOIN-GAME COMMUNITY

Comunitatea a fost infiintata in anul 2018 cu scopul deschiderii unui mare proiect in lumea gaming-ului ,in prezent ,activitatea acesteia este putin scazuta ,dar luptam impreuna pentru a deveni ce am fost odata ! O comunitate populata ,activa ,dar in special o familie!

Comunitatea este in cautarea unui Staff matur si cu experienta

Join-Game Romania isi mareste staff-ul ,suntem in cautare de Moderatori & Global Moderatori ,va asteptam cu o cerere pentru a face parte din familia noastra!

Servere Counter Strike 1.6

Connect FR.JOIN-GAME.RO - FURIEN MODE #LEGEND COMMUNITY

Beneficiile afilierii in comunitatea noastra

Afilierea cu serverul in comunitatea noastra aduce multe beneficii: -DNS gratuit -Canal pe serverul de TS TS.JOIN-GAME.RO -Categorie personala -Grad de Manager Server -Suport Tehnic Gratuit 24/7

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

sMoll

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

About sMoll

 • Rank
  Newbie
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sMoll

  Nu am injurat atunci si dai gag aiurea. ACUM HAI SA LASAM FONATORUL SA DECIDA. P.S: "praf" nu cred ca este o injuratura. administrezi praf acest server si sper sa fi sanctionat pentru asta.
 2. sMoll

  Si daca este prieten trebuie sa dai gag si dupa ungag? Asta inseamna ca faci abuz de putere. In loc sa stai sa vezi de campari si cei care fac TB, tu dai gag-uri aiurea. ACUM SA VEDEM DECIZIA FONDATORULUI DACA ESTE OK CE-A CE FACI TU PE SV.
 3. sMoll

  Uite a 2 a dovada in care folosesti comenzile aiurea. https://imgur.com/a/uWeb5V0
 4. ~>Nick tau: sMoll^ ~>Nick adminului reclamat: TrEbLa ~>Motiv: Folosirea comenzilor aiurea. ~>Demo/Poze: https://imgur.com/a/SdYCXrm ~>Data si ora: 13/01/2021 19:30

About Us

Join-Game a fost creat la începutul anului 2018 având ca scop să dezvolte lumea comunităților online. Este încercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cât mai plăcut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare și competiție, iar noi, staff-ul, încercăm să menținem o atmosferă prietenoasă!

Important Links

Rules & Freedback Introduce yourself Our Products Support Us Upload Something Staff Join-Game

Social Links

Facebook Page Like Us
Hot News Page Read Here
Teamspeak Server Let's Talk
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.