Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


WELCOME TO JOIN-GAME COMMUNITY

Comunitatea a fost infiintata in anul 2018 cu scopul deschiderii unui mare proiect in lumea gaming-ului ,in prezent ,activitatea acesteia este putin scazuta ,dar luptam impreuna pentru a deveni ce am fost odata ! O comunitate populata ,activa ,dar in special o familie!

Comunitatea este in cautarea unui Staff matur si cu experienta

Join-Game Romania isi mareste staff-ul ,suntem in cautare de Moderatori & Global Moderatori ,va asteptam cu o cerere pentru a face parte din familia noastra!

Servere Counter Strike 1.6

Connect FR.JOIN-GAME.RO - FURIEN MODE #LEGEND COMMUNITY

Beneficiile afilierii in comunitatea noastra

Afilierea cu serverul in comunitatea noastra aduce multe beneficii: -DNS gratuit -Canal pe serverul de TS TS.JOIN-GAME.RO -Categorie personala -Grad de Manager Server -Suport Tehnic Gratuit 24/7

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Reclamatie YAMI


Recommended Posts

~>Nick tau:   zDxmon

~>Nick adminului reclamat:YaMi

~>Motiv:Nu se uita pe nimeni cand e de dat slay si el e ct nu da la nimeni doar sa castige sa fie furien nu e atent deloc si mie mi a dat slay ca nu puteam sa misc de furieni.

~>Demo/Poze:https://imgur.com/a/YAKO7FJ

~>Data si ora:12:50

image.png

image.png

Link to comment
Share on other sites

Jucatorul dat ma ameninta ca o sa am dusman, si dupa cate vad incearca sa se lege de orice.  Din punctul meu de vedere persoana data nu poate fi luata in serios pentru ca incerca in orice mod sa ma dea jos din grad ca sa se simta el mai sigur pe server sa faca camp si TB ...  353080946_zdxmonamenintare.png.a78d38a8af735f13451bd1f5eb02bd38.png 

zdxmon amenintare.png

Link to comment
Share on other sites

ti am zis fain ca nu iti fac atunci reclamatie ca is baiat de treaba da vad ca tu mi ai dat contra si m am suparat am vrut sa o las asa da ai dus o in extrema io am luat doar de 2 ori slay de cand sunt pe sv de la tine si de la sniper cai a fost ciuda ca l am luat si o zis ca am facut tb dar defapt acolo trebuia sa merg io nu am avut niciodata nimic cu nimeni pe sv si cu tine daca nu dadeai contra la cerere nu ma suparam .Pe de alta parte nu esti atent deloc pe sv dai slay doar ca sa ajungi furien etc.Nu ma mai bag in detalii.

 

Link to comment
Share on other sites

Reclamația nu are niciun rost  , zDxmon face tb si camp ,multi admini te-au văzut 

Si acel contra la cererea l-ai luat pe merit

Link to comment
Share on other sites

  • psC. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

About Us

Join-Game a fost creat la începutul anului 2018 având ca scop să dezvolte lumea comunităților online. Este încercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cât mai plăcut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare și competiție, iar noi, staff-ul, încercăm să menținem o atmosferă prietenoasă!

Important Links

Rules & Freedback Introduce yourself Our Products Support Us Upload Something Staff Join-Game

Social Links

Facebook Page Like Us
Hot News Page Read Here
Teamspeak Server Let's Talk
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.