EXCLUSIV. Ce oameni importanţi au luat bani cu camătă de la Duduieni

Duduienii au făcut averi din şantaj, cămătarie, ameninţări şi violente. Oameni importanţi şi cunoscuţi au luat bani cu camătă de la ei.

Mihail Vlasov, fostul şef al Camerei de Comerţ, este unul dintre cei împrumutaţi de Duduieni, potivit informaţiilor Antena 3. Aceștia ar fi dat bani cu dobândă jucătorilor din cazinouri bucureştene. Profitul era uriaş, deoarece dobânda minimă era de 10% pe zi sau cotă din câştig. 

Liberalul Mihail Vlasov, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), are calitatea de parte vătămată în celebrul dosar al clanurilor de interlopi „Duduianu” şi „Caran”, acuzaţi că dădeau bani cu camătă unor amatori de jocuri de noroc. 

Fiul lui Piţurcă, pe lista împrumutaţilor de Duduieni

Vlasov este fost deputat PNL şi este socrul senatorului PNL Cristian David, fost ministru pentru românii de pretutindeni. Şeful de la CCIR şi-a obligat subordonaţii să i se adreseze cu „Excelenţa Sa”. 

Şi oameni de afaceri le cereau în trecut bani cu împrumut Duduienilor, iar pe vremea aceea Rinu si Duduienii erau prieteni. Doisprezece membri ai clanurilor Caran, Duduianu şi Rinu au fost trimişi în judecată, în septembrie 2013, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru cămătărie, spălare de bani, şantaj, tâlhărie şi deţinere fără drept a unei arme neletale supuse autorizării. 

De asemenea, şi fiul lui Victor Piţurcă a luat bani de la ei, înţelegem din rechizitoriu.

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian

Interlopul Emi Pian a fost executat pe o stradă din București, mai exact undeva în cartierul Giulești. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. 

Scandalul între cei doi a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Sursa : Antena3.ro

Loading

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email
Instagram