Ce se întâmplă cu averea miliardarului român Mircea Popescu, găsit mort pe o plajă din Costa Rica

34 de miliarde de dolari ar putea să dispară după moartea lui Mircea Popescu. Excentricul miliardar român ar fi fost singurul om din lume care ar fi deţinut un milion de Bitcoin.

Dacă nu a lăsat un testament, monedele virtuale ar putea fi pierdute pentru totdeauna. În urmă cu câțiva ani, bărbatul a stârnit revotă în mediul online pentru că a fost filmat cu două femei în lesă.

„În cazul în care nimeni nu are acces la wallet-ul în care își ținea Bitcoin, efectiv acea valoare se pierde pentru totdeauna. Nimeni nu va mai avea acces niciodată la unitățile de Bitcoin pe care le deținea el.”, explică specialiștii în criptomonede.

Antreprenorul, în vârstă de 43 de ani, s-a înecat zilele, iar incidentul a avut loc în provincia Puntarenas.

În ciuda faptului că l-a descris drept „polonez”, instituţia de media costaricană susţine că numele turistului este Mircea Popescu.

Jurnaliştii au adăugat că Mircea Popescu a fost găsit pe plaja Hermosa zilele trecute, iar paramedicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Cine este Mircea Popescu

Mircea Popescu, antreprenor, investitor şi cercetător, a crescut la Cluj şi a trăit în Statele Unite, Mexic, Costa Rica şi Egipt. Din 2012, el a început să scrie despre Bitcoin şi criptomonede. 

Tot în acelaşi an, a fondat unul dintre primele servicii de tranzacţionare de Bitcoin, MPEx. 

Antreprenorul Mircea Popescu susţinea că este singurul om care a deţinut vreodată un milion de bitcoin.

sursa: www.antena3.ro

Loading

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email
Instagram