VIDEO: Elicopter militar american, aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București. ”Puteam să asistăm la o tragedie!”

BREAKING VIDEO: Un elicopter militar american a aterizat forțat în Piața  Charles de Gaulle din București / Imagini inedite cu elicopterul zburând la  mică înălțime în centrul Capitalei

Un elicopter aparținând Armatei americane a trebuit să aterizeze forțat în nordul Bucureștiului, în Piața Charles de Gaulle, chiar pe șosea, unde a doborât stâlpi de iluminat.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

  • Au fost anulate zborurile de Ziua Aviației, după incidentul de joi, când un elicopter militar a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle, a transmis Constantin Spînu, șeful Direcției Informare și Relații Publice din cadrul Ministerului Apărării Naționale.
  • Ordinul a fost dat de generalul maior Viorel Pană, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene din România, iar anunțul a fost făcut de generalul de brigadă Constantin Spînu. Potrivit acestuia, nu vor mai fi survolări ale aeronavelor de Ziua Aviației.
  • Ceremonia se va ține prin depunere de coroane de flori de la Monumentul Aviatorilor.

Avionul militar care a aterizat forțat va fi luat pe un trailler și va fi dus la Baza Mihai Kogălniceanu, unde va fi expertizat.

Aparatul, care făcea parte dintr-un grup de elicoptere, poate fi văzut în imagini cum pierde din altitudine şi aterizează forţat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle.

Pe lângă stâlpii prăbușiți, se poate vedea și o dubă puțin avariată. Totodată, o altă mașină a fost avariată de unul din stâlpii căzuți.

Nu au fost victime.

Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului. Se va forma o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza.

Elcopterul Black Hawk este o aeronavă folosită de foarte mulți ani de armata SUA. Piloții americani se bazează foarte mult pe acest tip de aeronavă.

Pe Bulevardul Kiseleff, traficul este blocat.

sursa: digi24.ro

Loading

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email
Instagram