Jump to content

User Menu

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Forum Menu

Alatură-te comunității Join-Game

Join-Game.Ro este o comunitate de gaming bazată pe jocuri existente la momentul actual având ca scop să dezvolte lumea comunităților online. Este încercarea de a prezenta userilor un joc cât mai plăcut prin intermediul serverelor deținute, fiind deschis la socializare și competiție.

Join Us!
Ts.Join-Game.Ro

Principala platformă de socializare este serverul nostru licențiat de TeamSpeak3, unde avem placerea și dorința de a ne juca împreuna mai presus de toate.

Join
Recrutam moderatori!

În prezent, recrutăm membrii pentru a se alatura comunitații noastre, care sunt pasionati de jocuri video și de socializare.

Alatură-te!
Extra Slider Title

Custom slider description, default is set to off!

Join Special Link
Extra Slider Title

Custom slider description, default is set to off!

Join Special Link

PYLL

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PYLL

  1. Nume:Cristi
    Prenume:Cocor
    Varsta:16
    Oras:Pitesti-Arges
    Tara:Romania
    Nick(server):PYLL
    Level:2
    Poza stats:
    Biografie (sa fie full, adica din prima zi in care ati intrat pe server):PYLL era un copil de 13 ani care sa nascut la o ferma din Los Santos,alaturi de familia lui.Singura lor avere era o casa in care traia,un teren de agricultura si cateva animale.El si cu parinti lui munceau din greu pentru a avea ce manca.PYLL sa descurcat bine pana a inceput sa intre in toate gastile de ganstari si cu anturaje care consuma droguri , care se ocupau si cu arme si cu trafic de femei.Intr-o zi PYLL a venit acasa la parinti lui si inainte de a pleca de la gasca lui a consumat droguri, cand a intrat in casa sa certat cu parinti lui in cat si-a chemat gasca si ia zgonit din oras.Intre timp PYLL a primit un grad foarte mare in mafie si asa a inceput sa conduca Los Sanstos.
    De ce crezi ca meriti sa fi admin:Eu cred ca meriti functia de Admin pentru ca , stiu sa vorbesc frumos , stiu sa scriu corect , si am rabdare cu oameni de pe server , si vreau sa ajut comunitatea.

    Consideri ca indeplinesti cerintele: Da/Nu   Da
    * De ce crezi ca le indeplinesti:Eu indeplinesc cerintele pentru ca , am multa seriozitate , sunt foarte activ pe server, am un limbaj adecvat si o sa ajut playeri , am cei 7 ani de acasa si o sa ascult admini cu un grad superior si wonerii comunitati.

    Cateva atu-uri cu care poti deveni admin: Munca si rabdare.

    Un contact:Facebook- Cristi Cocor Instagram-Cocor_ub1
    Alte precizari:Nu.

     
  2. niickname:PYLL
    Level:12
    Numele si prenumele:Cristi Cocor
    Varsa reala:15 
    Varsta / data nasterii (reala):15 ani/17/5/2005
    Primele 6 cifre ale CNP-ului:505051
    Poza/stats (obligatoriu):https://imgur.com/4KZTJMP
    De ce doresti sa dobandesti aceasta funcie? (minim 90 cuvinte):Doresc sa devin helper pentru a ajuta playerii noi veniti, sa ii determin sa ramana pe acest server. Le raspund intrebarilor pentr a-i lamuri. Imi mai doresc sa devin helper deoarece acesta este obiectivul meu, sa ajung cat mai sus.
    Ai mai detinut alte functii pe alte comunitati?:Nu.
    Descriete personal (minim 50 de cuvinte):M am nascut pe data de 17.05.2005 ,sunt un baiat foarte bun cu lumea.mai ales cu cei care imi sunt alaturi la greu si la bine.Sunt venit dintr-o familie modesta,sunt apreciat de familie si de prieteni la ori ce fac si cand fac o prostie tot ma ajuta la greu sau la bine.Locuiesc in Pitesti-Arges.Sunt la scoala il.caragiale nr.16,am note bune sunt clasa a 8 a ,sunt foarte generos cu oameni cand au nevoie de mine,pot ajuta pe ori cine cand are nevoie de bani sau sa il ajut cu ceva,am inaltimea de 1.75 am ochi caprui si paru negru,ca m asta sunt eu.
    Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Eu cred ca sunt diferit de alti playeri deoarece sunt mai generos cu oameni,imi place sa ajut pe ori cine ,chiar si daca zic ca sunt foarte generos cand cineva ma vorbeste pe la spate sau ceva o sa ma supar dar imi trece repede,sunt un om cu cei 7 ani de acasa si cu mult respect fata de alti oameni si stiti vorba aia ca sa fi respectat de cineva si tu trebuie sa il respecti pe el.
    Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Daca optin functia de helper o sa le raspund playerilor noi pe server cand intreaba ceva pe /n si sa ajut comunitatea cu tot ce pot.
    Cate ore acorzi pe zi acestui server?:Pot acorda intre 4 sau 5 ore pe zi.
    De cat timp joci pe server-ul nostru? "Join-game":M am apucat sa ma joc pe acest server de pe data de 02.02.2020
    Care sunt calitatile unui helper:Calitatile unui helper ar trebuie sa fie cat de respectos cu toata lumea , sa ajute toata lumea de pe server, sa fie cinstit si sa aiba cei 7 ani de acasa.

    Un contact:Discord :pyll#8976

    Facebook:Cristi Cocor

    Intragram: Cocor_ub1
    Alte precizari?Nu am alte precizari.

  3. niickname:PYLL
    Level:7
    Numele si prenumele:Cristi Cocor
    Varsa reala:15
    Varsta / data nasterii (reala):15 ani 17.05.2005
    Primele 6 cifre ale CNP-ului:504043
    Poza/stats (obligatoriu):
    De ce doresti sa dobandesti aceasta funcie? (minim 90 cuvinte):Sunt un om onest cu oameni,am rabdare ,ni ar face si placere mare sa fiu ceva pe server ,sa ajut comunitatea sa raspund la intrebari pe n,sunt un om cu bun simt.
    Ai mai detinut alte functii pe alte comunitati?:Da, am fost instructor.
    Descriete personal (minim 50 de cuvinte):Ma cheama Cristi Cocor sunt venit dintr-o familie modesta ,locuiesc in Pitesti-Arges,sunt pe clasa a 8-a am 15 ani,sunt un om modest si cu 7 ani de acasa,imi place sa ajut oameni cu tot ce am ,sa invat sa imi fac viitorul cat mai frumos,as dori sa fiu helper pe accest server deoarece as dori sa ajut comunitatea si playeri.
    Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Sunt un om bine voit sa ajut comunitatea,sunt foarte generos sunt bun cu toata lumea si asta ma face pe mine special.
    Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa ajut playeri, sa le raspund la intrebarile pe n,sa fiu onesc cu toata lumea etc.
    Cate ore acorzi pe zi acestui server?:3 ore
    De cat timp joci pe server-ul nostru? "Join-game": Joc de pe data 01.02.2020
    Care sunt calitatile unui helper:Eu cred ca calitatile unui helper sunt sa aive cei 7 ani de acasa,sa fie respectabil cu oameni si sa ajute oameni.

    Un contact:discord pyll#8976 sau facebook cristi cocor
    Alte precizari?Nu am alta precizare.

Background Picker

Layout Customizer

Border Radius

Switch between inherit border or acp border radius

Menu Position

Switch between fixed or absolute position

Sidebar Hide ON/OFF

You can hide or unhide your sidebar whenever you want.

Index Customizer

2
3

Subforum Columns

You can choose how many columns to display your subforums

Y
N

Hide/Unhide Back To Top Button

Chose between display block and none [ Y = Show / N = Hide ]

About UsWHO ARE WE?

Join-Game a fost creat la începutul anului 2018 având ca scop să dezvolte lumea comunităților online. Este încercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cât mai plăcut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare și competiție, iar noi, staff-ul, încercăm să menținem o atmosferă prietenoasă!

Social Links

Facebook Group
Click Here
TeamSpeak3 Server
Click Here
Steam Group
Click Here


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.