Mihai Bendeac susține că a fost infectat cu COVID-19!

Într-o întâlnire online cu colegii de la iUmor, Mihai Bendeac a făcut o dezvăluire care i-a lăsat pe toți mască. Juratul a mărturisit că a fost infectat cu COVID-19, exact la începutul pandemiei, alături de părinții și fratele lui. Bendeac a mai făcut în trecut însă afirmații care ulterior s-au dovedit a fi farse.

Instagram / Mihai Bendeac, testat pozitiv cu COVID-19:
”În cinci minute aveam toate simptomele”

„Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?” a spus râzând Mihai Bendeac în emisiune, lăsându-și colegii de la iUmor de-a dreptul șocați. Bănuindu-l că face glume pe seama lor, Delia, Cheloo și Șerban Copoț l-au întrebat pe rând dacă informația este reală sau un joc de-al lui. „Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”, a continuat actorul. El a povestit că, la scurt timp după ce s-a confirmat coronavirusul și în România, bunicul său a murit. La câteva zile după înmormântare, o veste a dat alarma în familia Bendeac.

MIHAI BENDEAC A AVUT SIMPTOMELE DE COVID-19 VIDEO

„A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânari, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja la spital”, a continuat Bendeac, care apoi a și povestit în detaliu toate simptomele pe care le-a avut el și familia lui.

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai avea absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a povestit actorul.

sursa: libertatea.ro

Loading

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email
Instagram