„O pastilă în fiecare zi!” Medicamentul ce ar putea preveni infectarea cu noul coronavirus: „Și medicii din prima linie îl iau”

Donald Trump, care estes testat zilnic pentru COVID-19, a măturisit că foloșeste un medicament catalogat drept „periculos pentru pacienți” pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus.

Cu toate că oficialii din domeniul Sănătății au declarat hidroxiclorochina nepotrivită pentru tratarea coronavirusului, cauzând complicații grave, președintele american Donald Trump este un susținător vehement al medicamentului

În cadrul unei conferințe de presă, Trump a anunțat că ia hidroxiclorochină pentru a preveni infectarea cu COVID-19, în ciuda avertismentelor.

„Am auzit multe lucruri bune despre hidroxiclorochină. Știu că mulți medici, din prima linie a luptei cu pandemia, îl iau pentru a preveni infectarea. Și eu iau hidroxiclorochină. Am început acum câteva săptămâni. O Pastilă în fiecare zi”, a dezvăluit 

Mai mult, Trump a declarat că, înainte de a începe tratamentul, a cerut sfatul medicului de la Casa Albă, acesta spunându-i „Bine, dacă doriți”.

Donald Trump a mai spus că a luat o singură doză de azitromicină, un antibiotic care previne infectarea cu noul coronavirus, iar în combinaţie cu hidroxiclorochina ia zinc.

„Tot ce pot să vă spun este până acum par să fiu OK”, a adăugat Trump.

În urmă cu câteva săptămâni, Trump a promovat medicamentul ca un potenţial tratament bazat pe un raport pozitiv despre utilizarea lui împotriva virusului.

Sursa : a1.ro

Loading

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email
Instagram