Florin Cîțu nu consideră discriminare relaxarea măsurilor doar pentru persoanele vaccinate: ”Este există un mod de a motiva populația!”

Antena 3 a prezentat lista măsurilor de relaxare propuse pentru 1 iunie, de guvernanţi şi de experţii în Sănătate!

Florin Citu
Foto: Captura

Hotelurile, restaurantele şi cafenelele se vor deschide în totalitate, dacă sunt vaccinați cu ambele doze atât clienții, cât şi personalul. Deschiderea va fi însă de doar 70%, dacă personalul şi clienții nu sunt vaccinați.

Angajații vaccinați vor putea merge fără mască la serviciu

De asemenea, se pregăteşte renunțarea la purtarea măştii la serviciu, pentru angajaţii la stat sau la privat care sunt vaccinaţi cu ambele doze.

Propunerile ajung, peste doar câteva ore, pe masa Comitetului interministerial. Decizia finală va fi luată în şedinţa de la ora 11, de miniștri, secretarul general al Guvernului dar şi reprezentanții Comitetului Național pentru vaccinare, cei ai Departamentului pentru Situații de Urgență şi ai Institutului Național de Sănătate Publică.×

Nunțile, doar pentru persoanele vaccinate

De asemenea, de la 1 iunie, la nunţi, botezuri sau concerte ar putea fi primite exclusiv doar persoane vaccinate. Anunţul a fost făcut de premierul Florin Cîţu care consideră că prin această măsură nu s-ar crea discriminare.

”Avem certificat de vaccinare și în România și vom face Campionat European în România pentru persoanele vaccinate!

Sursa : Antena3.Ro

Loading

Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email
Instagram